Wij helpen onze kinderen onbeperkt te leven.

Wie zijn wij

Stichting Gwoon onbeperkt thuis

Stichting Gwoon Onbeperkt Thuis is een initiatief van drie ouderparen met jongvolwassen kinderen met een meervoudige beperking. Het betreft een initiatief waar wonen, welzijn en dagbesteding samenkomen. Ondanks dat het voor deze doelgroep niet gewoon is om zelfstandig te wonen, is ons streven hen een huis te bieden waar ze zich Gwoon Thuis voelen.

Een huis waar ze oud kunnen worden, gezien worden en zichzelf kunnen zijn ook als wij ouders er niet meer zijn.

Het bestuur

Stichting Gwoon Onbeperkt Thuis is een initiatief van drie ouderparen met jongvolwassen kinderen met een meervoudige beperking.

Het bestuur stelt zich hier aan u voor..

Richard Hogenboom

Voorzitter

Ik ben vader van 3 geweldige jongens en getrouwd met Annette.

Onze oudste zoon Rick (1996) is meervoudig beperkt en heeft daardoor 24-uurs zorg nodig. Hij woont nu nog gezellig thuis maar het wordt langzaam aan tijd voor een eigen plekje.

Voor Rick willen we een levensbestendige woning met de juiste passende zorg waar hij onbeperkt thuis kan zijn. Reden genoeg dus om mij in te zetten voor dit mooie wooninitiatief.

In het dagelijks leven ben ik ook nog werkzaam op een jonge planten kwekerij waar ik verantwoordelijk ben voor de teelt en organiseer alles op de werkvloer.

Anne van Zwieten

Secretaris

Ik ben moeder van zoon Jay (2001) en dochter Nadja (2005) en getrouwd met Dietmar.

Voor mij was Nadja de reden om een wooninitiatief te starten. Ik wil graag een levensbestendige plek voor haar waar zij zich thuis voelt samen met anderen, waarbij zorg en welzijn voorop staan.

Daar wil ik me hard voor maken.

In 2010 richtte ik Stichting Nadja op, met als doel vrijetijdsbesteding voor meervoudig beperkte kinderen. Daarnaast ben ik auteur, ik heb romans en een thriller op mijn naam staan. Ook schrijf ik als columnist voor magazine Veine (voor ouders van meervoudig beperkte kinderen)

Tom Hillebrand

Penningmeester

Ik ben Tom Hillebrand, getrouwd met Jolanda en vader van 2 jongens met een meervoudige beperking, Nick is 19 (2003) en Wesley is 17 jaar (2005).

Ik heb 3 bonusdochters en heb een bedrijf in tuinmachines en gereedschap in Roelofarendsveen.

Help mee !

Ontdek de mogelijkheden om te helpen !

Doneer

Doneer en help ons ons doel te bereiken.

Vrijwilliger

Word vrijwilliger en help ons ons doel te bereiken.